Ivan Ivanović: Pretile su mi pevačice, ali to je taj mentalni sklop

Izvor: Blic, 13.Jun.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Pretile su mi pevačice, ali to je taj mentalni sklop

Gledao sam sa mojim detetom jednu emisiju kada je odnekud iskrsao naslov da se Stašina majka i ja razvodimo. To je bila prava porodična drama - rekao je Ivan Ivanović, koji retko govori o privatnom životu. Ivan Ivanović

Voditelj je ugostio novinare na Prvoj televiziji povodom obeležavanja potpisivanja ugovora na još tri godine. U studiju emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem“, sa upaljenim kamerama i rame uz rame sa direktorom televizije Draganom Nenadovićem, Ivan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvoreno odgovarao na sva pitanja novinara.

Rekao je da je sa bivšom suprugom Zoricom Trivić u dobrim odnosima, kao i da se nije razveo zbog njegovih navodnih pijanstava i spavanja ispred vrata, već što su im se putevi razdvojili.

- Nisam zaljubljen i nemam devojku, ali ipak sam imao seks sinoć - otkrio je Ivan, što je njemu nesvojstveno, jer izbegava da govori o intimnim stvarima.

Na pitanje da li je zbog ponekad neumesnih šala imao problema, voditelj je rekao da su mu pretile samo pevačice i pojedini fanatici posle emisija u kojima su gostovali Hrvati.

- Bilo je pretnji od pevačica, ali to je taj mentalni sklop koji ne zna drugačije da funkcioniše. Ozbiljnije pretnje su stizale posle epizoda sa Mesićem, Cetinskim... U stvari, najviše mi prete kad mi Hrvat gostuje.

Razgovor o ugovoru je pao u drugi plan, ali iako nije želeo da otkrije kolika mu je plata, voditelj je istakao da nije dobio stan da bi ostao na Prvoj, kako se šuškalo.

On i Nenadović su otkrili i da će se neke stvari promeniti u sledećoj sezoni:

- U planu je humoristička mini-serija koja će se emitovati u okviru moje emisije. Pregovori sa tim talentovanim momcima, koje svi inače znate, u toku su i nadam se da će uroditi plodom, na obostrano zadovoljstvo. Budući da ova treća sezona još uvek traje, ne mogu da vam kažem koji će gost otvoriti četvrtu sezonu na jesen, ali to će svakako biti neko veliko ime. Imam slobodu da dovodim koga ja hoću i da ne dovodim koga neću - rekao je Ivanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ivan Ivanović: Pretile su mi pevačice, ali to je taj mentalni sklop

Izvor: Poznati.info, 13.Jun.2013

Gledao sam sa mojim detetom jednu emisiju kada je odnekud iskrsao naslov da se Stašina majka i ja razvodimo. To je bila prava porodična drama – rekao je Ivan Ivanović, koji retko govori o privatnom životu...Voditelj je ugostio novinare na Prvoj televiziji povodom obeležavanja potpisivanja ugovora...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.