Ivan Golunov: Ruske novine ujedinjene u podršci za uhapšenog novinara

Izvor: Danas, 10.Jun.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Golunov: Ruske novine ujedinjene u podršci za uhapšenog novinara

Tri vodeće ruske novine pružile su podršku novinaru koji je optužen zbog korišćenja droge, u slučaju koji je izazvao veliku raspravu u javnosti. Na naslovnim stranama Vedomosti, RBK i Komersant stoji naslov Mi smo Ivan Golunov, koji se odnosi na uhapšenog novinara. Bruka ruske televizije – objavili intervju sa pokojnom pevačicom Ruska policija istražuje ubistvo […] Članak Ivan Golunov: Ruske novine ujedinjene u podršci za uhapšenog novinara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Golunov: Ruske novine ujedinjene u podršci za uhapšenog novinara

Izvor: B92, 10.Jun.2019

Nakon hapšenja istraživačkog novinara, tri lista su objavila tekstove sa istim naslovom u znak podrške...Tri vodeće ruske novine pružile su podršku istraživačkom novinaru Ivanu Golunovu, koji je uhapšen zbog navodnog pokušaja da proda drogu...Na naslovnim stranama Vedomosti, RBK i Komersant...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.