Ivan Gavrilović umislio da je anđeo!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2010, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Gavrilović umislio da je anđeo!

Denser i bivši farmer Ivan Gavrilović još jednom je šokirao javnost pojavivši se u svom novom spotu za pesmu "Lego kockice" odeven kao anđeo. Spot je sniman oko srušene crkve iz 14. veka, koja se nalazi u mestu Arača, nadomak Novog Bečeja.

Naime, Ivan je sa 12 devojaka pokušao da dočara svoju životnu priču, a šokantno je to što su devojke u spotu potpuno nage dok su im obnažena tela oslikana raznim bojama!

"Pesma govori o celom mom životu! Tekst i muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam uradio dok mi je Damir Handinović pomogao oko aranžmana koji do sada nije viđen kod nas. Pesma je još jedan moj muzičkih eksperiment, što će svakako publika prepoznati", rekao je Ivan za "Press".

"Gole devojke koje lebde oko mene predstavljaju moje snove. Celog života me prate svakojake žene, međutim, ja sam svoj posvetio samo jednoj koja mi je podarila dva anđela. Inače, spot je sublimat žene kao bića bez kojih bi se muškarci ubili", rekao je Ivan čija je pesma „Lego kockice" na festivalu u Vrnjačkoj Banji proglašena za hit godine.

On je za "Alo" rekao i da "nije u pitanju nikakvo bogohuljenje! Poenta je bila da pokažemo kako mladi ljudi lutaju kroz razna životna doba, tražeći svoj duh. Hteo sam to da prikažem na pravi način, kroz umetničkih dela na telu zgodnih žena, kao i to da žena ne predstavlja samo seksualni objekat već zajedno sa Bogom suštinu života muškarca".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.