Izvor: Danas, 14.Jul.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski senator uporedio ministarku s majmunom

Italijanski senator iz redova populističke stranke Severna liga Roberto Kalderoli uporedio je ministarku poreklom iz Konga, Sesil Kuenž, s majmunom, što je odmah izazvalo oštre osude najviših zvaničnika u zemlji. Kalderoli je tokom sastanka svoje partije u gradu Treviljo u blizini Bergama u subotu rekao da bi Kuenžova trebalo da bude ministarka „u svojoj zemlji“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Senator crnu ministarku uporedio sa orangutanom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013

Italijanski senator iz redova stranke Severna liga Roberto Kalderoli uporedio je ministarku poreklom iz Konga, Sesil Kuenž, sa majmunom, što je odmah izazvalo oštre osude najviših zvaničnika u zemlji. ..Sesil Kuenž kaže da ne doživljava lično izjave senatora  ..Kalderoli je tokom jučerašnjeg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.