Italijanski premijer Silvio Berluskoni ne dolazi u Beograd

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski premijer Silvio Berluskoni ne dolazi u Beograd

RIM - Premijer Italije Silvio Berluskoni ne dolazi sutra u zvaničnu posetu Srbiji, saznaje "Blic". Kako kažu u kabinetu italijanskog premijera poseta je odložena jer će sutra u italijanskom parlamentu biti održana bitna debata o usvajanju rebalansa budžeta i merama štednje.

"Premijer je do poslednjeg trenutka pokušavao da usaglasi obaveze u Italiji sa dolaskom u Srbiju. Nažalost, to nije moguće i srpski zvaničnici su obavešteni o otkazivanju posete. Premijer se čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa vlastima u Beogradu i objasnio im da se radi o ključnom danu za usvajanje zakona o štednji", kažu za "Blic” u kabinetu premijera Berluskonija.

Informaciju su nam potvrdili i u kabinetu predsednika Borisa Tadića, rekavši da je poseta "odložena do daljnjeg".

Povezane vesti: Berluskonijeva operacija odlaže samit Berluskoni prvog dana samo sa Tadićem

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.