Izvor: Beta, 17.Jul.2011, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski i švedski film u glavnom programu Palića

PALIĆ, 17. jula 2011. (Beta) - Filmovi "Štagodbilo" italijanskog reditelja DJulija Manfredonije i "Majmunice" u režiji Lize Anšan iz Švedske biće premijerno prikazani u nedelju uveče na Letnjoj pozornici u Paliću, u glavnom takmičarskom programu 18. Festivala evropskog filma.

U programu "Mladi duh Evrope", koji počinje u nedelju uveče, na palićkoj Velikoj terasi biće prikazani filmovi "Kros" Volodumura Ivanova iz Ukrajine, švedski film "Igra" Rubena Ostlunda i britanski "Spoljašnji svet" reditelja Dejvida O'Rejlija.

"Mladi duh Evrope" prati i muzički program, u okviru kojeg će večeras nastupiti beogradski bend "Jarboli".

Za nedelju je najavljen i okrugli sto o dometima srpske kinematografije u 2010. godini, na kojoj će učestvovati ugledni domaći filmski stvaraoci.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.