Italijanska obalska straža pronašla mrtvu bebu u čamcu

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 10:05

Italijanska obalska straža pronašla mrtvu bebu u čamcu

Italijanska obalska straža pronašla je mrtvu bebu u čamcu, koji je prevozio migrante na ostrvo Lampeduza tokom spasilačke operacije.

Kolima Hitne pomoći u bolnicu je odvezena osoba, verovatno majka novorođenčeta.

Beba je rođena tokom putovanja i umrla je ubrzo po rođenju, izvestila je italijanska agencija i dodala da je na brodu bilo oko 40 migranata.

Ranije ove nedelje, petomesečni dečak se udavio tokom spasilačke operacije kod Lampeduze, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se prevrnuo čamac koji je prevozio migrante preko mora iz severne Afrike.

Skoro 126.000 migranata stiglo je u Italiju ove godine, što je skoro dvostruko više nego u istom periodu 2022. godine, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italijanska obalska straža pronašla mrtvu bebu u čamcu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2023

RIM - Italijanska obalska straža pronašla je mrtvu bebu u čamcu, koji je prevozio migrante na ostrvo Lampeduza tokom spasilačke operacije, javila je danas novinska agencija ANSA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.