Italijani raspalili roštilj, izazvali požar, pa kažnjeni sa 13 miliona evra

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani raspalili roštilj, izazvali požar, pa kažnjeni sa 13 miliona evra

Getty ImagesItalijanski vatrogasci su se danima borili sa vatrom Dvojica studenata, optužena za izazivanje velikog šumskog požara u italijanskoj regiji Komo, kažnjeni su sa 13,5 miliona evra. Mladići kojima imaju po 22 godine, spremali su roštilj u dvorištu vikendice 30. decembra prošle godine, kada je izbio požar. Visoki iznos kazne za dvojicu studenata odredili su […] Članak Italijani raspalili roštilj, izazvali požar, pa kažnjeni sa 13 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Italijani raspalili roštilj, izazvali požar, pa kažnjeni sa 13 miliona evra

Izvor: B92, 18.Apr.2019

Visoki iznos kazne za dvojicu studenata odredili su lokalni zvaničnici, procenivši štetu izazvanu požarom...Dvojica studenata, optužena za izazivanje velikog šumskog požara u italijanskoj regiji Komo, kažnjeni su sa 13,5 miliona evra...Mladići kojima imaju po 22 godine, spremali su roštilj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.