Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2021, 21:51

Italijani prave haj-tek Koloseum

RIM - Italija pokreće projekat kojim će da se visokotehnološki, haj-tek obnovi Koloseum, s montažnom binom unutar čuvene rimske arene, kojim će se omogućiti posjetiocima sa centralnih mjesta unutar drevne strukture da vide "koliko je istorijski spomenik zaista veličanstven", saopštio je danas ministar kulture Dario Frančeskini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MODERNI ANTIČKI RIM: Italija pokreće projekat kojim će simbol VEČNOG GRADA BITI BEZVREMEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 00:56

Italija pokreće projekat kojim će da se visokotehnološki, haj-tek obnovi Koloseum, s montažnom binom unutar čuvene rimske arene..Ovako će se omogućiti posetiocima da sa centralnih mesta unutar drevne strukture da vide "koliko je istorijski spomenik zaista veličanstven", saopštio je danas ministar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.