Italija razmatra da pokrene postupak protiv Fajzera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 16:51

Italija razmatra da pokrene postupak protiv Fajzera

Italija razmatra da pokrene pravni postupak protiv kompanije Fajzer Ink nakon što je američki proizvođač lekova najavio dalje smanjenje isporuka vakcina protiv korona virusa, izjavio je specijalni komesar za kovid-19 u Italiji Domeniko Arkuri.

Fajzer je prošle sedmice saopštio Italiji da smanjuje isporuke vakcina protiv kovid-19 za 29 procenata, preneo je Rojters.

U utorak Fajzer je saopštio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije u mogućnosti da nadoknadi nedostatak od 29 procenata sledeće sedmice i da planira još izvesno smanjenje isporuka, rekao je Arkuri.

Kao rezultat toga, razgovarali smo o tome šta da preduzmemo kako bismo zaštitili italijanske građane i njihovo zdravlje u građanskom i krivičnom pogledu, naveo je Arkuri kasno sinoć u saopštenju.

"Jednoglasno je odlučeno da će se preduzeti radnje narednih dana", istakao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Italija razmatra pokretanje postupka protiv Pfizera

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021

RIM - Italija razmatra da pokrene pravni postupak protiv kompanije Pfizera nakon što je ovaj američki proizvođač lijekova najavio dalje smanjenje isporuka vakcina protiv korona virusa, izjavio je specijalni komesar za Kovid-19 u Italiji Domeniko Arkuri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.