Italija: Procurili snimci brodoloma

Izvor: B92, 16.Jan.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Procurili snimci brodoloma

Rim -- Neki putnici su uspeli da snime nesreću broda "Kosta Konkordija" koja se u petak dogodila na zapadnoj italijanskoj obali.

U tragičnoj nesreći poginulo je najmanje šest osoba

Spasilačke ekipe danas su prekinule potragu za preživelima na "Kosta Konkordiji" nakon što je brod zbog nemirnog mora počeo da klizi sa stene na koju je nasukan.

Šest osoba je poginulo, a 14 se smatra nestalima. Među njima je i jedno malo dete. Preživeli putnici su svojim mobilnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telefonima i kamerama snimili nekoliko snimaka nesreće koji su danas među najgledanijima na Jutjubu.

Ronioci su danas povučeni s mesta nesreće nakon što su rekli da su čuli snažnu buku, što je zabrinulo stručnjake da bi brodska olupina mogla skliznuti sa stene na dubinu od 70 metara.

Tako bi "Konkordija" potpuno potonula, a s njom i sve nade da se u brodu može naći još preživelih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.