Italija: Italijanska kulinarska umetnost - U Italiji se jede i pije, a izvan nje se ždere i pijanči

Izvor: Preko ramena, 18.Apr.2012, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Italijanska kulinarska umetnost - U Italiji se jede i pije, a izvan nje se ždere i pijanči

Italijanska kuhinja je stvar istraživanja, inspiracije i beskrajne privrženosti. Čak 62 odsto „inokosnih” muškaraca pokušava svoju ljubav da očara večerom koju je sam pripremio, 43,2 odsto ih se nikada više ne oslobodi tog posla, makar povremeno, bilo zato što voli da kuva ili njegova izabranica ne voli da kuva. Baza italijanske kuhinje su autohtoni produkti regiona i relativno siromaški elemenati na koje se nadograđuju sve komplikovaniji i sve skuplji.

Nastavak na Preko ramena...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Preko ramena. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Preko ramena. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.