Italija: Broj zaraženih koronavirusom ne prestaje da raste

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Broj zaraženih koronavirusom ne prestaje da raste

Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 62, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija.

Kako prenosi Si-En-En, još 12 slučajeva registrovano je u severoistiočnoj pokrajini Veneto, tri u Rimu, a jedan u severozapadnoj regiji Pijemont.

Među 62 zabeležena slučaja su i dve osobe koje su preminule od posledica ovog virusa.

Reč je o 78-godišnjem muškarcu iz Veneta i 77-godišnjoj ženi iz Lombardije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je ranije preneo AP, u više od 10 gradova u Lombardiji i Venetu na nedelju dana biće zatvorene sve škole, prodavnice i restorani zbog širenja koronavirusa u toj zemlji.

U Rim je juče stiglo 19 italijanskih državljana koji su protekle dve nedelje proveli u karantinu na kruzeru Dajmond princes, usidrenom kod japanske luke Jokohama.

Oni su prebačeni u vojnu bazu Čekinjola, gde će u izolaciji provesti još dve nedelje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italija potpuno BLOKIRA gradove s korona virusom: U IZOLACIJI 10 gradova, zatvaraju se škole, prodavnice, broj zaraženih RASTE velikom brzinom, oglasio se premijer (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020

Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija Broj zaraženih koronavirusom u Italiji porastao je na 76, a najviše slučajeva, čak 46, zabeleženo je u severnoj regiji Lombardija.Kako prenosi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.