Isusov lik osvanuo na vodovodnoj cevi

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isusov lik osvanuo na vodovodnoj cevi

Kristijana Aleks, medicinska sestra iz Velike Britanije, uverena je da joj je Bog poslao znak sa neba i to u obliku Isusovog lica koje je ugledala na vodovodnoj cevi u svojoj bašti.

Kristijana se odmarala u svom vrtu kad je na cevi ugledala mrlju od rđe u kojoj joj se video odraz, kako kaže, samog Isusa.

Britanka je uverena da se radi o poruci koju joj je poslao Bog, a čak joj je palo na pamet da pozove i Papu, kad bude posetio Veliku Britaniju u septembru ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi posetio njen dom i blagoslovio ga.

Uzbuđena Aleks, nakon što je zaključila da se Isusovo lice ukazalo na nenoj cevi, nazvala je odmah prijatelje i saopštila im veliku vest.

"Sasvim je jasno da se radi o Isusu. Budući da se jasno vidi kruna od trnja i brada, ne može to biti niko drugi. Neki ga ljudi vide odmah, a drugi ne, valjda je to stvar vere. Sam Bog zna zašto je izabrao baš moju cev da se pojavi na njoj, ali nadam se da to ne znači da ću morati da se borim sa hordama hodočasnika koji će, nakon ovog, početi da opsedati moju kuću", uverena je Aleks.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.