Istraga zbog pucanja na Kfor-a

Izvor: RTS, 31.Okt.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog pucanja na Kfor-a

Više javno tužilaštvo u Kraljevu zatražilo od suda da sprovede istragu protiv Slavoljuba Jovića zvanog Gagi, zbog sumnje da je juna u mestu Rudare, kod mosta na reci Ibar, pokušao da ubije pripadnike Kfora.

Zbog sumnje da je 1. juna 2012. u mestu Rudare u opštini Zvečan, kod mosta na reci Ibar, pokušao da ubije pripadnike Kfora koji su se tu nalazili, Više javno tužilaštvo u Kraljevu zatražilo je od suda da sprovede istragu protiv Slavoljuba Jovića zvanog Gagi, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tanjug.

On je iz neposredne blizine ispalio više projektila na pripadnike Kfora od kojih je dvojicu ranio, dok je živote ostalih doveo u opasnost, navodi se u saopštenju Republičkog javnog tužilaštva.

Joviću se na teret stavlja krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, kao i nedozvoljeno držanje oružja i ekspolozivnih materija.

U saopštenju tužilaštva se napominje da je u toku saslušanje Jovića pred istražnim sudijom Višeg suda u Kraljevu, kojem prisustvuje i nadležni tužilac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Istraga zbog pucanja na Kfor

Izvor: RTS, 31.Okt.2012

Više javno tužilaštvo u Kraljevu zatražilo od suda da sprovede istragu protiv Slavoljuba Jovića zvanog Gagi, zbog sumnje da je juna u mestu Rudare, kod mosta na reci Ibar, pokušao da ubije pripadnike Kfora...Zbog sumnje da je 1. juna 2012. u mestu Rudare u opštini Zvečan, kod mosta na reci Ibar,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.