Istraga protiv roditelja Tijane Ognjanović zbog prevare

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv roditelja Tijane Ognjanović zbog prevare

Više Tužilaštvo u Beogradu zvanično je pokrenulo krivični postupak protiv Jelene i Nebojše Ognjanovića.

U Višem tužilaštvu doneta je naredba za sprovođenje istrage, što znači da će naredna saslušanja osumnjičenih i svedoka biti po nalogu tužioca, saznaje "Blic".

Tužilaštvo je u sklopu pokretanja istrage tražilo međunarodnu pravnu pomoć, kako bi se ispitalo koliko i na kojim računima u inostranstvu su Ognjanovići imali novca.

Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Jelena Ognjanović saslušani su 26. decembra u policiji zbog sumnji da je bilo zloupotreba novca sakupljenog donacijama za lečenje njihove ćerke Tijane. Oni su odbili poligrafsko testiranje, a policija je podnela krivičnu prijavu.

U saopštenju MUP-a se navodi da su Tijanini roditelji osumnjičeni da su "od 5. septembra 2012. godine prikrili činjenicu da su deo sredstava prikupljenih za lečenje njihove ćerke u SAD, za transplantaciju srca, u iznosu od 100.000 dolara i 7.400 evra zadržali za sebe. Sumnja se da su taj novac sa računa u američkoj banci prebacili na lični račun Nebojše Ognjanovića otvoren u srpskoj banci u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.