Izvor: B92, 15.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv pripadnika OVK

Beograd -- Tužilaštvo za ratne zločine započelo istragu protiv trojice bivših pripadnika OVK osumnjičenih za zločin 1998. u selu Banjica.

Tužilaštvo je saopštilo da su Sabit Gecaj, Hisen Muhalj i Sokolj Ramaj osumnjičeni da su ušli u putnički voz u Banjici i protivpravno lišili slobode policajca Ivana Bulatovića iz Glogovca i da su ga duže vreme držali u selu Likovac. Prema informacijama kojima raspolaže Tužilaštvo, Bulatović je ubijen i njegovo telo je bačeno u bunar u selu Gornje Obrinje.

Zatraženo je saslušanje većeg broja svedoka, vađenje Bulatovićevog tela, obdukcija i određivanje pritvora za trojicu osumnjičenih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.