Istorijski rezultat: Do sada predato oko 94.000 komada oružja

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:20

"Istorijski rezultat": Do sada predato oko 94.000 komada oružja

Ogroman broj ljudi oglasio se na poziv MUP-a da preda oružje, nakon što su se u Srbiji za tri dana dogodila dva stravična masakra.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas da je policija postigla istorijske rezultate u akciji vraćanja oružja i da je do sinoć u 19.00 sati vraćeno 94.000 komada oružja i 3,2 miliona komada municije.

"MUP radi revnosno svoj posao i kada je kontrola oružja i streljana u pitanju nisu napravili nijednu grešku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I ja stojim iza njih", rekao Gašić tokom sednice Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o inicijativi za njegovu smenu, koju je podneo 61 poslanik opozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.