Istorija će im zapamtiti: Pogledajte uvrede Đilasovog medija na račun Srba iz Republike Srpske

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 20:52

Istorija će im zapamtiti: Pogledajte uvrede Đilasovog medija na račun Srba iz Republike Srpske

Mržnja pristalica Dragana Đilasa prema Srbima iz Republike Srpske pokazana je u još jednom tekstu na nova.rs, prenose Novosti.

"Dadni mu 20 maraka", navodi se u jednom tekstu u kom se govori o glasanju i Srbima iz Republike Srpske.

Prosto je neverovatna mržnja i Dragana Đilasa i Marinike Tepić prema Srbima iz Republike Srpske, što pokazuju i ovakvim tekstovima u medijima pod njihovom kontrolom i stavovima o Srebrenici, pišu Novosti.

Takođe je interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako Đilas hoće da ukine pravo glasa Srbima iz Republike Srpske, a njegov tabloidni portal se ruga i načinu na koji oni govore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hronologija beščašća: Istorija će im ovo zapamtiti, pogledajte dnevnik uvreda đilasovaca na račun Srba iz Republike Srpske (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Mar.2024, 14:38

BEOGRAD – Pogledajte kompilaciju beščašća đilasovaca, video u kome su sabrane mnoge njihove uvrede na račun našeg naroda sa druge strane Drine. Jedna od kategorija stanovništva koju đilasovci naročito mrze, jesu Srbi iz Republike Srpske. Poslednji u nizu koji je  ovaj integralni i časni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.