Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2024, 07:51

Istok slavio nad Zapadom u rekordnom Ol-star meču, Jokić nadomak dabl-dabla, Lilardu MVP trofej (VIDEO)

Okončan je Ol-star vikend u Indijani utakmicom najvećih zvezda. Istok je pobedio Zapad rezultatom 211:186, a zvanje "Kobi Brajant" MVP-a dobio je Demijan Lilard sa postignutih 39 poena, od čega 11 trojki. Nikola Jokić je upisao 13 poena, devet asistencija i četiri skoka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istok bolji od Zapada u Ol-star utakmici, Lilard MVP

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2024

Košarkaši Istočne konferencije pobedili su prošle noći ekipu Zapadne konferencije sa 211:186 u Ol-star utakmici NBA lige odigranoj u Indijanapolisu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ISTOK TROJKAMA POTOPIO ZAPAD: Nikola Jokić iskoristio Ol-star meč za zabavu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2024

Ovo je bio prvi put u istoriji Ol-star mečeva da jedna ekipa ubaci preko 200 poena U NBA Ol-star utakmici u Indijanapolisu košarkaši  Istoka ubedljivo su slavili nad zapadom Zapadom rezultatom 211:186. Nikola Jokić je na svom šestom Ol-star meču bio starter, a ovu utakmicu iskoristio je da se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.