Istina zaista boli! Sinovima Lovrića priznali da mama više nije živa: Evo kako su dečaci reagovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina zaista boli! Sinovima Lovrića priznali da mama više nije živa: Evo kako su dečaci reagovali

Konsultovani stručnjaci

Dečaci M. L. (3), A. L. (8) i O. L. (10), koji su prisustvovali jezivoj sceni kada je njihov otac delom ivičnjaka udarao njihovu majku ispred Centra za socijalni rad, mislili su da je ona povređena i da je u bolnici, dok za oca nisu ni pitali, jer su ljuti pošto im je napao mamu. Deca su od srede sa bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima.

- Konsultovani su stručnjaci kako je najbolje da im se saopšti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se dogodilo, kako da najbezbolnije prihvate. Deca su za sada dobro prihvatila, koliko je to moguće - pričaju Olgini prijatelji.

Milan Lovrić, koji je imao zabranu prilaska suprugi Olgi i deci, dečake je mogao da viđa samo sat vremena nedeljno u kontrolisanim uslovima u prostorijama Centra za socijalni rad. Porodica i prijatelji ubijene tvrde da nikakav povod nije prethodio zverskom činu, već smatraju da je u pitanju dugo planirano ubistvo.

- Olga se plašila svog muža, zbog čega je kupila ženku dobermana koju je vodila svuda sa sobom. Međutim, u sredu je nije povela jer je išla u državnu ustanovu, mislila je da je tamo zaštićena. Pretpostavljamo da je to bio deo Milanovog plana, računao je na to da je ona opuštena, jer ide u Centar, gde bi trebalo da bude bezbedna. Kada se završio njegov susret sa decom, on se verovatno vratio i čekao da ih Olga smesti u automobil. Onda se pojavio i pred njima je ubio - pričaju Olgini prijatelji.

Očevici su ispričali da je napadač, nakon što se susreo sa nesrećnom ženom, pretio da će je ubiti, a ubrzo počeo da je udara kamenom o glavu i to sve naočigled prestravljene dece koja su pokušavala da ga spreče i preklinjala da prestane.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo, a policija je odmah krenula u potragu za njim. Međutim, nekoliko sati kasnije Milan je izvršio samoubistvo skokom pod voz na stanici Tošin bunar na Novom Beogradu.

On je više puta ranije privođen zbog nasilja u porodici, a zbog napada na najstarijeg sina proveo je godinu i po dana u zatvoru. Lovrić je tokom '90. godina bio na ratištu, a lekari su utvrdili da pati od posttraumatskog sindroma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.