Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021, 15:06

Ispunjeni naknadni uslovi za isporuku vakcina putem Kovaksa

SARAJEVO - Na današnjoj sjednici Savjeta ministara utvrđen je i biće hitno upućen Predsjedništvu BiH Prijedlog amandmana na Ugovor o nabavki vakcina između Savjeta ministara BiH i Globalne alijanse za vakcine (GAVI), a za bh. potpisnika je predložena ministarka civilnih poslova Ankica Gudeljević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH ispunila sve uslove za nabavku vakcina putem COVAX-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Mar.2021

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine (BiH) potpisalo je na sjednici 4. marta sporazume čime su ispunjeni svi uslovi za isporuku vakcina Bosni i Hercegovini iz COVAX mehanizma, saopšteno je iz Vijeća ministara BiH. Prvi sporazum se odnosi na to da će Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) određivati...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.