Isprobajte virtuelnu suprugu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprobajte virtuelnu suprugu

Indijska internet stranica neženjama nudi "virtuelnu suprugu" kako bi stekli iskustvo života u braku pre nego što se ožene.

Muškarci koji se prijave na internet stranicu www.biwihotohaisi.com, mogu da izaberu između četiri različita tipa žena: vredne domaćice, one koja voli da sve ima pod kontrolom, žene koja je opsednuta kupovinom i tračevima, te ambiciozne poslovne žene koja radi u banci.

Neženje koje se prijave dobijaju automatske telefonske poruke od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje virtuelne supruge, koja bi trebalo da im pomogne u odabiru stvarne buduće supruge.

Prva opcija je pričljiva i zabavna Mili Čulbuli, 21-godišnja sekretarica čiji se život sastoji od kupovine i tračeva. Druga opcija je 26-godišnja Šalini Šehervali, ambiciozna žena koja radi u banci, ima uspešnu karijeru i razume se u tehnologiju.

Bidžli Takur (25) je treća opcija, a predstavlja dominantnu suprugu koja želi da ima potpunu kontrolu. Poslednja u nizu je brižna i tradicionalna žena blage naravi, Ritu Garvali (23), koja uvek ljubazno razgovara sa svojim mužem.

Cilj kreatora stranice je da neženje pomoću virtuelnih žena saznaju koji tip im najviše odgovara i tako lakše nađu idealnu suprugu. Ovakva usluga za sada, nažalost, nije dostupna u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.