Ispovest prijatelja žrtve batinaša: Fedor ih samo zamolio da me ne tuku

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest prijatelja žrtve batinaša: "Fedor ih samo zamolio da me ne tuku"

Za razliku od dosadašnjih svedoka saslušanih u istrazi o ubistvu Fedora Frimermana (30) iz Beograda ispred beogradskog splava “Saund“, njegov prijatelj Milan Modrinić (39), koji je te večeri i bio s njim, ispričao je sudu svoju verziju događaja.

Istražnom sudiji Raši Jankoviću objasnio je da je sa Fedorom došao na splav kada je već bilo poluprazno, nakon čega su seli za šank i naručili piće.

- Baš kad smo hteli da se slikamo osetio sam da se neko naslonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na moja leđa. Okrenuo sam se i ugledao čoveka kog nisam prepoznao. Pitao sam ga da li se poznajemo, na šta mi je odgovorio: “Izađi napolje da ti objasnim odakle se znamo“. Izašao sam, a on me je udario - svedočio je Modrinić.

On je naveo da ga je dotični muškarac, za koga se kasnije ispostavilo da je radnik obezbeđenja “Saunda” Denis P. (39), udario u glavu pesnicom ili drškom pištolja, posle čega je pao na zemlju. Nekoliko njih je zatim počelo da ga šutira, kada je čuo Fedora koji moli obezbeđenje: „Nemojte da ga bijete“.

To je, verovatno, bio trenutak u kom su se radnici obezbeđenja “Saunda” obrušili i na Beograđanina.

Modrinić, međutim, u Palati pravde juče nije mogao da identifikuje nikoga od 30 ljudi koji su 26. jula njega teško povredili, a njegovog druga Frimermana koji je pokušao da ga odbrani zverski pretukli nasmrt.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.