Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Katarine Oksenberg

Nisam ni slutila koliko će mi ova zemlja značiti i kakvo predivno nasleđe nosim u sebi dok pre 12 godina nisam prvi put posetila Srbiju, kaže u ekskluzivnom intervjuu za portal "Žena” Katarina Oksenberg, kćerka princeze Jelisavete Karađorđević.

Šarmantna glumica, koja poslednjih godina sve češće sa porodicom boravi u Beogradu, pohvalila nam se da je uzela novi srpski pasoš, da sve bolje govori srpski jezik i da uskoro planira da snimi biografski film o svom dedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - princu Pavlu.

Glumica se sa suprugom Kasperom van Dinom, glumcem, bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

- Ne moram biti plemićkog porekla da bih se osećala kao princeza. Imam divnog supruga i petoro prekrasne dece pored kojih se osećam uzvišeno i blaženo - ističe.

Pored najstarije ćerke Indije (18), koja je ove godine krenula na koledž, Katarina iz desetogodišnjeg braka sa Kasperom ima još dve mezimice, Maju (8) i Selest (6). S podjednakom ljubavlju, kaže, brine i o muževljevoj deci iz prethodnog braka - Kapiju (16) i Grejsi (13).

Iako još uvek ne može da se pohvali odličnim znanjem srpskog jezika, Katarina kaže da ga sve bolje govori.

- Naučila sam da kažem "može” jer mi je mama jednom prilikom objasnila da je ta reč veoma korisna - kada je izgovaraš pred kamerama, usta imaju lep oblik - šali se Katarina.

- Moja Selest je prilično dobro naučila srpski jezik zahvaljujući dadilji koja je bila kod nas neko vreme.

Ceo intervju možete pročitati danas na portalu "Žena” www.zena.blic.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.