Isplatila dugovanje za knjige

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplatila dugovanje za knjige

Nevolje u kojima se sa početkom nove školske godine našla samohrana majka Vuka Barbu (39) iz Mramorka kod Kovina, a kojoj su čitaoci "Vesti" omogućili krov nad glavom i tako spasli njeno troje mališana mnogih muka, razumela je i naša verna čitateljka Katarina Veličković iz Nemačke.

Istinitost ove tvrdnje stigla je Vuki u vidu novčane pomoći od 50 evra, koju je Vuka dočekala sa velikim ushićenjem.

- Kad čovek živi od socijalne pomoći i onoga što ponekad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspe da zaradi u nadnici, svaki dinar ili evro je veliki kao kuća i više nego dobrodošao za najosnovnije. Zato sam veoma zahvalna toj divnoj ženi iz Nemačke, a pre svega na njenom razumevanju. Neka je dobri Bog stostruko nagradi. Mi se jesmo skućili, ali sada treba i živeti, a kada je jedno dete bolesno, uvek nešto treba. Budući da sam Savu (kome je otklonjen tumor na mozgu) često vodila u prestonicu na preglede zbog učestalih epi-napada, to se i ovako skroman budžet istopio, a ja našla u nevolji, jer nisam imala čime blizance Davora i Dijanu da opremim za polazak u četvrti razred. Zahvaljujući ovoj pomoći, odmah sam većinu dugovanja za njihove knjige zakrpila, što me je mučilo danima. Deca su mi na prvom mestu. Za njih živim i zato me već od same pomisli i na ogrev koji treba obezbediti, hvata panika. Ne znam ni sama kako ću i čime obezbediti drva za grejanje i zato noćima ne mogu da spavam - iskreno će Vuka Barbu, koja je sa dečicom mnogo toga ružnog preturila preko glave, dok u njen život nisu ušli ljudi dobrog srca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.