Ispecite meso na sasvim drugačiji način (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2018, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispecite meso na sasvim drugačiji način (FOTO)

Ako ste ljubitelj pilećeg i ćurećeg mesa, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovim trikom koji kuvari koriste kako bi dobili najlepši ukus mesa, koje tokom pečenje zadržava punu aromu i miris.

Meso se može peći na razne načine a jedan od najboljih, kako piše portal Pop sugar, jeste priprema uz pomoć folije.

Kako se piletina peče u rerni, na ovaj način će vreo vazduh kružiti oko mesa, pa će se ono brže ispeći. Najbolje od svega je što ćete tako sprečiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << isušivanje mesa, te će pile ostati meko i zadržati najlepše ukuse. Ujedno, kora će dobiti divnu, zlatastu nijansu.

Šta je potrebno da uradite?

1. Isecite deo folije, savijte ga u oblik tube, a potom u krug. Foliju stavite u pleh, a potom pospite malo ulja po njoj.

How to Hack a Turkey Roasting Rack With Foil https://t.co/94H6o3EK2y pic.twitter.com/Qghu0lfbaR— ariyan usman (@ariyanusman) 21. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.