Island izdao prvi pasoš vakcinacije protiv koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 23:26

Island izdao prvi "pasoš" vakcinacije protiv koronavirusa

Island je izdao prvi "pasoš" vakcinacije protiv koronavirusa kako bi olakšao međunarodna putovanja za građane koji su primili vakcinu, prenosi Gardijan.

Svih 4.800 građana koji su primili dve doze vakcine mogu da se prijave za izdavanje digitalnih sertifikata, saopštilo je islandsko ministarstvo zdravlja.

Ministarstvo je navelo da je cilj da se olakša kretanje ljudi između zemalja, tako da osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje su primile vakcinu mogu da pokažu uverenje o vakcinaciji na graničnim prelazima kako bi mogli da budu izuzeti od restrikcija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAKŠE PUTOVANJE UZ VAKCINU Ova evropska zemlja izdala je prvi KOVID "PASOŠ"

Izvor: Blic, 26.Jan.2021

Island je izdao prvi "pasoš" vakcinacije protiv korona virusa kako bi olakšao međunarodna putovanja za građane koji su primili vakcinu, prenosi Gardijan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.