Islamska država preti Americi: Na najnovijem snimku dečak (10) se obratio TRAMPU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska država preti Americi: Na najnovijem snimku dečak (10) se obratio TRAMPU! (VIDEO)

Jeziva pretnja

Islamska država je objavila novi preteći video upućen Americi. Ovog puta su za pretnju iskoristili desetogodišnjeg dečaka, navodno američkog porekla.

Dečak koji na snimku kaže da se zove Jusuf i da je sin američkog vojnika koji se borio u Iraku, obratio se američkom predsedniku Donaldu Trampu.

- Moja poruka Trampu, marioneti Jevreja: Alah nam je obećao pobedu, a vama je obećao poraz. Ova bitka se neće završiti u Raki ili Mosulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Završiće se u vašim zemljama - rekao je dečak.

BREAKING: #ISIS video features 10 y/o American boy in #Raqqah #Syria promising #realDonaldTrump that the battle will "end in your lands" pic.twitter.com/kElhFrZ8ov

— SITE Intel Group (@siteintelgroup) August 23, 2017

Dečak dalje govori kako je on imigrirao sa majkom u Sirijom nakon što se njegov otac borio na Bliskom istoku. On je snimljen među ruševinama, za koje se pretpostavlja da su u sirijskoj Raki.

Dečak ima kratku kosu, sivi džemper i belu majicu dok govori gledajući u kameru, pokazuju skrinšotovi snimka objavljeni na društvenim medijima.

Još uvek nije zvanično potvrđena autentičnost snimka, ali ga istražuje obaveštajna agencija SITE.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Islamska država: Snimak dečaka koji preti Trampu i Americi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017

Islamska država je objavila novi u kome američki dečak preti predsedniku Donaldu Trampu...Dečak na snimku kaže da se zove Jusuf i da je sin američkog vojnika koji se borio u Iraku...- Moja poruka Trampu, marioneti Jevreja: Alah nam je obećao pobedu, a vama je obećao poraz. Ova bitka se neće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.