Islamska država PREUZELA ODGOVORNOST za bombaški napad u Kabulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 23:27

"Islamska država" PREUZELA ODGOVORNOST za bombaški napad u Kabulu

"Islamska država" nije navela razlog današnjeg napada.

Teroristička "Islamska država" preuzela je odgovornost za današnji bombaški napad u kome su ubijeni avganistanski novinar i tehničar u Kabulu.

- Naše kolege Mir Vahed Šah, novinar ekonomske redakcije i Šafik Amiri, radnik u tehničkom odeljenju, ubijeni su ovom incidentu - rekao je Mohamad Rafi Rafik Sediki, direktor televizijske stanice "Kuršid".

Najmanje sedam ljudi ranjeno je prilikom napada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na minibus u kome su bili zaposleni lokalne televizijske stanice.

SAD, EU i NATO osudile su napad. Prošle godine, dva radnika ove televizijske stanice su ubijena, a dva su ranjena u sličnom napadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.