Islamisti RAKETAMA UDARILI na Ruse: Ponovo NAPALI Hmejmim, ali im Pancir i Tor NISU DALI ŠANSU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 05:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamisti RAKETAMA UDARILI na Ruse: Ponovo NAPALI Hmejmim, ali im "Pancir" i "Tor" NISU DALI ŠANSU (VIDEO)

"Pancir-M" i "Tor-M1" su tokom napada militanata na Hmejmim oborile 27 projektila, nijedna nije pogodila bazu, saopštio je Centar za mirenje zaraćenih snaga Rusije.

"Ruski protivvazdušni kompleks "Pancir-M" i "Tor-M1" oborili su 27 raketa, nijedna granata nije pala na teritoriju baze. U isto vreme militanti su granatirali grad Džebla, devet granata su eksplodirale na ulicama grada i u njegovoj okolini", navodi se u saopštenju.

Juče je saopšteno da su militanti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva puta granatirali rusku avio-bazu Hmejmim u Siriji, nije bilo žrtava.

Pozicije odakle su teroristi gađali rusku bazu nalazile su se unutar Idlibske zone deeskalacije. One su otkrivene i uništene ruskom avijacijom i artiljerijom sirijskih vladinih snaga.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

S*KSI Ruskinja iz PUTINOVE GARDE! Planeta oduševljena LEPOTOM opasne Ane - ONA POGAĐA PRAVO U METU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sistemi „Pancir-M“ i „Tor-M1“ tokom napada militanata na Hmejmim oborili 27 raketa

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2019

Sistemi „Pancir-M“ i „Tor-M1“ su tokom napada militanata na Hmejmim oborili 27 raketa. Nijedna nije pogodila bazu, saopštio je Centar za mirenje zaraćenih snaga Rusije.. „Ruski protivvazdušni kompleks „Pancir-M“ i „Tor-M1“ oborili su 27 raketa, nijedna granata nije pala na teritoriju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.