Iskoristite priliku za nezaboravan odmor na Majorci uz specijalan popust

Izvor: Blic, 30.Avg.2017, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskoristite priliku za nezaboravan odmor na Majorci uz specijalan popust

U srcu zapadnog Mediterana smešteno je špansko ostrvo Majorka, koje svojim peščanim plažama mami turiste iz čitave Evrope, ali i šire.

Premda ostrvo nije preveliko, ono obiluje peščanim plažama, borovim šumama i kucima koji kriju magične tajne Balearskog mora. Na njemu se nalaze čak tri nacionalna parka: Albufera, Dragonera i Mondrago.

Između brojnih stranih jezika, možete da se oprobate i u govoru španskog, ali i lokalnog majorkijanskog jezika, sličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << katalonskom.

Ukoliko danas napravite upit za aranžman od 6. septembra, deset polupansiona sa avionskim prevozom platićete 449 evra po osobi, umesto 559 koliko iznosi stara cena. To je popust od 110 evra po osobi.

Smeštaj je u hotelu Palma Mazas koji se nalazi u mirnom delu tradicionalnog mesta Arenal, na oko 550 metara od peščane plaže i centralnih gradskih ulica duž promenade i plaža Arenala i Playa de Palme. Hotel ima bazen sa delom za decu, terasu sa suncobranima i ležaljkama, aperitiv bar, salon...

Sobe su renovirane i opremljene kupatilom, fenom, TV-om, telefonom i balkonom...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.