Iskoristiće Ramazan za novi pokolj?

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 21:04

Iskoristiće Ramazan za novi pokolj?

Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je da Hamas, Iran i Hezbolah imaju za cilj da muslimanski praznik Ramazan pretvore u "drugu fazu 7. oktobra".

On je dodao da će Ramazan iskoristiti da zapale zemlju.

"Glavni cilj Hamasa je da iskoristi Ramazan i pretvori ga u drugu fazu svog plana koji je počeo 7. oktobra. To je glavni cilj Hamasa koji podržavaju Iran i Hezbolah", rekao je Galant novinarima, prenosi Tajms of Izrael.

Dodao je da Izrael ne sme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da dozvoli Hamasu da uradi "ono što nije bio u stanju da postigne od početka rata".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NE SMEMO TO DOZVOLITI" Galant: Hamas planira da iskoristi Ramazan za drugu fazu napada

Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 01:07

Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da Hamas, Iran i Hezbolah imaju za cilj da iskoriste muslimanski praznik Ramazan, da ga pretvore u "drugu fazu 7. oktobra i zapale zemlju".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.