Isključenja vode na Vračaru

Izvor: Mondo, 26.Sep.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključenja vode na Vračaru

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak 28. septembra od 08:00 do 16:00 sati bez vode će ostati pojedini potrošači.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Vode neće biti u ulicama Krunskoj (između ulica Resavske i Beogradske) i Svetozara Markovića (između Bulevara kralja Aleksandra i Ulice kralja Milana).

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija", navodi da su za najnužnije potrebe za pijaćom vodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << obezbeđene autocisterne, a potrošači se pozivaju da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Centar Vračara sutra bez vode

Izvor: Blic, 27.Sep.2017, 11:11

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od osam do 16 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Krunskoj (između Resavske i Beogradske) i Svetozara Markovića (između Bulevara kralja Aleksandra i Kralja Milana)...Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.