Iskliznula železnička cisterna, saobraćaj između Beograda i Novog Sada u prekidu

Izvor: Blic, 19.Jan.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznula železnička cisterna, saobraćaj između Beograda i Novog Sada u prekidu

Železnički saobraćaj na relaciji između Beograda i Novog Sada trenutno je u prekidu, jer je večeras oko 19 sati između železničkih stanica Karlovački vinogradi i Sremski Karlovci iskliznula prazna železnička cisterna koja je saobraćala u sastavu teretnog voza.

Radovi na podizanju iskliznule cisterne na kolosek i popravka oštećenog koloseka počeće već tokom noći, ali se očekuje da će železnički saobraćaj na novosadskoj pruzi biti normalizovan tek sutra tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana, rekao je Tanjugu direktor Medija centra "Železnica Srbije" Nenad Stanisavljević.

Putnici iz putničkih vozova koji su počeli putovanje, a zbog iskliznuća nisu mogli da ga realizuju tokom večeri biće prevezeni autobusima na ovoj relaciji, dodao je Stanisavljević.

Za putnike putničkih vozova biće organizovano autobusko presedanje na ovoj relaciji, a teretni saobraćaj se do daljeg na ovom pravcu neće obavljati.

Železnice Srbije će sutra obavestiti javnost o izmenama u organizaciji putničkog saobraćaja ukoliko radovi budu duže potrajali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prekidu železnički saobraćaj Beograd - Novi Sad

Izvor: Mondo, 19.Jan.2014

Železnički saobraćaj na relaciji između Beograda i Novog Sada trenutno je u prekidu, jer je večeras oko 19 sati..

Nastavak na Mondo...

Iskliznula železnička cisterna na pruzi Beograd-Novi Sad, prekid u saobraćaju

Izvor: Blic, 19.Jan.2014

Železnički saobraćaj na relaciji između Beograda i Novog Sada bio je sinoć u prekidu, jer je oko 19 sati između železničkih stanica Karlovački vinogradi i Sremski Karlovci iskliznula prazna železnička cisterna koja je saobraćala u sastavu teretnog voza...Radovi na podizanju iskliznule cisterne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.