Iskliznula četiri teretna vagona

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 13:45

Iskliznula četiri teretna vagona

Na železničkoj deonici Crvenka - Sivac, iz sastava teretnog voza koji je prevozio melasu, sa koloseka su iskliznula četiri teretna vagona.

Prilikom ovog iskliznuća nije bilo povređenih, a voz nije prevozio opasne materije, pa nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu.

U sastavu teretnog voza bilo je osamnaest vagona, od kojih su iskliznula četiri (od trećih do šestih kola od lokomotive).

Železnički saobraćaj na ovoj pruzi je u prekidu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na ovoj pruzi nema putničkog železničkog saobraćaja i saobraćaju samo teretni vozovi.

Na mesto iskliznuća upućen je Pomoćni voz "Infrastrukture železnice Srbije" za raščišćavanje posledica vanrednih događaja, kako bi pruga što pre bila osposobljena za saobraćaj vozova.

Železnička komisija će utvrditi uzroke ovog iskliznuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.