Isidora Bjelica: Hvala Bogu, doživela sam 48. rođendan

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica: Hvala Bogu, doživela sam 48. rođendan

BEOGRAD - Spisateljica Isidora Bjelica, koja hrabro vodi bitku s teškom bolešću, proslavila je 48. rođendan u društvu prijatelja.

Bjelica je zahvalna Bogu što je doživjela ovaj rođendan. Kako kaže, svim ljudima želi zdravlje i radost i napominje da je srećna što je živa.

"Prijateljica me je bukvalno kidnapovala i spremila mi iznenađenje. Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je u nama", rekla je Isidora za "Alo!" i istakla da se nada da će u ljudima vladati razumijevanje i ljubav.

"Nadam se da će Srbija ostati mesto gde ćemo manje osuđivati jedne druge, već da ćemo davati ljubav i razumevanje. Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju", objašnjava Bjelica i dodaje da je izvukla pouku iz svojih nedaća.

"Učim se da više nijednu lošu reč i misao ne dam nikome i srećna sam na svoj rođendan što sam živa iako sam četiri puta bila na ivici smrti. Takođe, na rođendan želim da zahvalim svim poznatim i nepoznatim osobama što mi pomažu u mojoj borbi i što me drže svojom ljubavlju. Srećna sam što sam živa", zaključila je hrabra spisateljica.

Iako se bori s opakom bolešću, Isidora ne prestaje da piše, pa, koliko joj zdravlje dozvoljava, promoviše novi roman "Sama".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.