Isekao čoveka na komade

Izvor: OkRadio.rs, 18.Feb.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isekao čoveka na komade

M. G. (39) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je ubio P.A. iz sela Grebenca, a potom njegovo telo iskasapio i stavio u kese. Delovi tela ubijenog čoveka nađeni su u kući osumnjučenog M. G.   P.A. je poslednji put viđen 9. februara posle podne, a njegov nestanak policiji je prijavio sin.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Telo muškarca iskasapljeno i spakovano u kese, uhapšen osumnjičeni!

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2015

BELA CRKVA - M. G. (39) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je ubio Pavela Anku iz sela Grebenca, a potom njegovo telo iskasapio i stavio u kese. Kako Novosti saznaju, delovi brutalno ubijenog čoveka pronađeni su u kući osumnjučenog za ovaj monstruozni zločin.Inače, Pavel Anka poslednji put...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.