Iscurela kiselina povredila troje

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iscurela kiselina povredila troje

Tri osobe su povređene prilikom curenja persirćetne kiseline iz magacina preduzeća "Midra" na Batajničkom drumu.

Prema rečima načelnice Uprave za vanredne situacije Beograda Sanja Žugić Vuksanović, kiselina je neutralisana vodenom zavesom, a u akciji je učestvovalo devet vozila vatrogasne službe i 24 vatrogasca.

Povređeni su muškarac star 22 godine, koji je zadobio opekotine prvog i drugog stepena na rukama, drugi muškarac (34), koji je zadobio opekotine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na 28 odsto kože, i žena (21) koja je zbog isparenja od kiseline dobila konjuktivitis.

Dva muškarca prevezena su na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, a žena je poslata na Kliniku za očne bolesti, rekla je Beti portparol Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura.

(Beta Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.