Irska: Uhapšen muškarac zbog smrti 39 Vijetnamaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2020, 21:53

Irska: Uhapšen muškarac zbog smrti 39 Vijetnamaca

U Irskoj je danas uhapšen 40-ogodišnji muškarac zbog sumnje da je povezan sa smrću 39 vijetnamskih migranata čija tela su u oktobru prošle godine pronađena u kamionu-hladnjači u Eseksu, javlja Rojters.

Ronan Hjuz iz Severne Irske optužen je po 39 tačaka za ubistvo kao i za prekršaje u vezi sa imigracijom, navela je policija tog okruga.

Ranije ovog meseca, vozac kamiona iz Severne Irske Moris Robinson priznao je krivicu po 39 tačaka za ubistvo ovih migranata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj "kamiona smrti": Uhapšen Irac zbog povezanosti sa ubistvom 39 migranata

Izvor: B92, 20.Apr.2020

U Irskoj je danas uhapšen 40-ogodišnji muškarac zbog sumnje da je povezan sa smrću 39 vijetnamskih migranata...Tela tela su u oktobru prošle godine pronađena u kamionu-hladnjači u Eseksu, jaavlja Rojters...Ronan Hjuz iz Severne Irske optužen je po 39 tačaka za ubistvo kao i za prekršaje u vezi...

Nastavak na B92...

HAPŠENJE ZBOG HLADNJAČE SMRTI Priveden muškrac (40) zbog ubistva 39 Vijetnamaca

Izvor: Blic, 21.Apr.2020, 00:06

U Irskoj je danas uhapšen 40-ogodišnji muškarac zbog sumnje da je povezan sa smrću 39 vijetnamskih migranata čija tela su u oktobru prošle godine pronađena u kamionu-hladnjači u Eseksu, jaavlja Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.