Iranski imam: Britanskog ambasadora bi mogli da iseckaju na komadiće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski imam: Britanskog ambasadora bi mogli da iseckaju na komadiće

Istaknuti tvrdokorni iranski imam, ajatolah Ahmad Alamolhoda, izjavio je danas da bi najbolje što bi moglo da se dogodi britanskom ambasadoru u Teheranu da bude proteran iz zemlje jer bi, u suprotnom, lojalne pristalice ubijenog generala Kasema Sulejmanija mogle da ga "iseckaju na komadiće", prenosi sajt Eslahat.

Britanski ambasador u Iranu Rob Meker na kratko je bio zadržan u pritvoru, što je London nazvao "kršenjem diplomatskih konvencija", prenosi Rojters.

Meker >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, prema ranijim izveštajima agencije Tansim, priveden u subotu ispred Univerziteta Amir Kabir i držan u pritvoru nekoliko sati zbog, kako se navodi, podsticanja antivladinih protesta.

Ambasador je rekao da je prisustvovao bdenju za žrtve avionske nesreće u Teheranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sulejmanijeve pristalice mogle bi da ISECKAJU NA KOMADIĆE ambasadora Velike Britanije"

Izvor: Blic, 14.Jan.2020

Istaknuti tvrdokorni iranski imam, ajatolah Ahmad Alamolhoda, izjavio je danas da bi najbolje što bi moglo da se dogodi britanskom ambasadoru u Teheranu da bude proteran iz zemlje jer bi, u suprotnom, lojalne pristalice ubijenog generala Kasema Sulejmanija mogle da ga "iseckaju na komadiće", prenosi...

Nastavak na Blic...

Iranski imam: Britanskog ambasadora bi mogli da iseckaju na komadiće

Izvor: B92, 14.Jan.2020

Istaknuti tvrdokorni iranski imam ajatolah Ahmad Alamolhoda rekao je da bi najbolje što bi moglo da se dogodi britanskom ambasadoru u Teheranu da bude proteran...On je dodao da bi, u suprotnom, lojalne pristalice ubijenog generala Kasema Sulejanima mogle da ga "iseckaju na komadiće", prenosi sajt Eslahat...Britanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.