Iranski general: Strašna osveta čeka one koji su iza ubistva naučnika

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 00:31

Iranski general: Strašna osveta čeka one koji su iza ubistva naučnika

Teheran -- Načelnik generalštaba iranske vojske Mohamad Bageri upozorio je da "strašna osveta" čeka osobe koje su iza ubistva visokog iranskog naučnika Mohsena Fahrizada.

"Odgovorne terorističke grupe i počinioci tog kukavičkog dela treba da znaju da ih čeka strašna osveta", napisao je u Tviter poruci Bageri, javila je državna iranska novinska agencija Irna.

On je nazvao smrt naučnika Mohsena Fahrizadeha "gorkim i teškim udarcem" i rekao da se Iranci neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmoriti dok ne nađu i kazne ljude umešane u njegovo ubistvo.

Zvanično je saopšteno danas da je ubijen šef odeljenja za istraživanje i inovacije Ministarstva odbrane Mohsen Fahrizadeh.

On je bio "teško ranjen" kada je više napadača pucalo u njegovo vozilo, a njima je uzvratio bezbednosni tim koji je štitio naučnika, saopštilo je ranije Ministarstvo odbrane navodeći da lekari nisu uspeli da ga reanimiraju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.