Iran nastavlja pregovore o nuklearnom programu

Izvor: Blic, 15.Dec.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran nastavlja pregovore o nuklearnom programu

Iranski ministar spoljnih poslova Mohamad Džavad Zarif rekao je da će njegova zemlja nastaviti razgovore o nuklearnom programu Teherana sa svetskim silama, iako se ranije povukla zbog "neprimerenih poteza" SAD.

"Nastavićemo pregovore u Ženevi. Povući ćemo odgovarajuće, svrsishodne i pametne poteze kao odgovor na svaku nekonstruktivnu meru", objavio je Zarif jutros na svom nalogu na "Tviteru".

Diplomate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su saopštile ranije da je Iran prekinuo tehničke pregovore u Beču sa šest svetskih sila zbog načina implementacije postignutog sporazuma, nakon što su SAD stavile na "crnu listu" iranske firme koje su povezane sa nuklearnom programom Teherana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Iran nastavlja nuklearne pregovore

Izvor: B92, 15.Dec.2013

Teheran -- Šef iranske diplomatije Mohamad Džavad Zarif izjavio je da će Teheran nastaviti pregovore o svom nuklearnom programu sa međunarodnom posredničkom šestorkom...On je saopštio da će Iran to uraditi čak i posle povlačenja iz razgovora na ekspertskom nivou zbog mera SAD prema kompanijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.