Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jan.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Svemirska kapsula sa majmunom se vratila na zemlju

Iran je u ponedjeljak poslao u svemir kapsulu sa živim majmunom koja je kasnije vratila "netaknut teret", javila je teheranska TV stanica na arapskom jeziku Al-Alam, pozivajući se na službeno  saopćenje. Službeni Teheran  se “ priprema za slanje čovjeka u svemir" koje je planirano za 2020. godinu. Iranski svemirski program duboko uznemirava zapadne zemlje, koje strahuju da bi mogao biti korišten za razvoj balističkih projektila koji su u stanju nositi nuklearne ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iran poslao majmuna u svemir

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2013

Iran je u svemir poslao u kapsuli živog majmuna koji se vratio živ i zdrav, objavila je lokalna TV stanica 'Al-Alam' pozivajući se na iransko ministarstvo odbrane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.