Irak: U nizu napada ubijeno 13 i ranjeno najmanje 35 ljudi

Izvor: Blic, 05.Mar.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: U nizu napada ubijeno 13 i ranjeno najmanje 35 ljudi

U nizu bombaških napada i pucnjava širom Iraka, danas je ubijeno 13 i ranjeno najmanje 35 ljudi, saopštili su bezbednosni i medicinski zvaničnici.

Dva automobila bombe na meti su imali policiju u severnom gradu Kirkuku i ubili su pet i ranile najmanje 18 osoba, dok su naoružani napadači ubili poslanika Gradskog veća i službenika Severne naftne kompanije južno od grada.

Automobil bomba eksplodirao u blizini fudbalskog terena jugoistočno od Bakube i ubio tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osobe i 17 ranio, u gradu Tadži ubijeno je još dvoje, a u Saidijahu u atentatu ubijen je službenik iračkog ministarstva poljoprivrede, saopštili su zvaničnici.

Povezane vesti: Eksplozije u Indiji, poginulo najmanje 20 osoba U eksploziji u Damasku poginulo najmanje 60 ljudi Protest u Pakistanu zbog jučerašnjeg krvavog napada Razorna eksplozija uništila sedište meksičke naftne kompanije, 32mrtvih i 100 povređenih U eksploziji u Iraku poginulo najmanje 27 osoba

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Irak: U nizu napada ubijeno 13 ljudi

Izvor: Akter, 05.Mar.2013

U nizu bombaških napada i pucnjava širom Iraka, danas je ubijeno 13 i ranjeno najmanje 35 ljudi, saopštili su bezbednosni i medicinski zvaničnici

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.