Izvor: Blic, 25.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitor ostao krvavog nosa

Investitor ostao krvavog nosa

NEGOTIN - Suprug predsednice opštine Negotin Vlada Gerov i direktor norveške firme 'YU Nord' G.H. potukli su se na proslavi, pri čemu je švedski državljanin krvavog i natečenog nosa izašao iz kancelarije, nezvanično ali pouzdano saznaje 'Blic'.

Negotin ovih dana bruji o ovom incidentu. On se navodno dogodio na plantaži 'Bukovsko zlatno brdo' na proslavi koju su predstavnici norveške firme 'YU Nord', zakupci dela plantaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizovali za domaćine iz lokalne samouprave i druge brojne goste. Međutim, osim čaršijskih priča, o ovom događaju nema nikakvih konkretnih informacija. I da nije zvaničnog policijskog izveštaja koji kaže da je tog dana u 21.30 dežurnoj službi policijske stanice Negotin G.H. iz Beograda prijavio da ga je oko 20.30 časova na plantaži 'Zlatno brdo' u kancelariji firme 'YU Nord', dok su sami bili, fizički napao i istukao izvesni Vlada Gerov iz Negotina, nakon čega je isti otišao, reklo bi se da se ništa nije ni dogodilo.

Gospodin direktor, koji je odmah nakon incidenta napustio Negotin, odbijao je svaki kontakt sa novinarima, a javnosti je preko potpredsednika opštine Dragoljuba Đorđevića prosleđeno zvanično nepotpisano i nepečatirano saopštenje firme u kome se kaže da oni 'žele da istraže šta se zapravo desilo i šta je bio povod'.

Ni predsednica opštine Radmila Gerov nije želela da komentariše događaj čiji je akter njen suprug Vlada. I ona je uputila novinare na nadležne organe.

- Na toj proslavi je bilo dve stotine ljudi, a ko je učinio incident, dokazaće nadležni organi - rekla je prva dama Negotina.

Zdravstveni centar je pozivajući se (prvi put) na zakon odbio da novinarima prosledi informaciju o povredama koje su evidentirane na telu G.H.

I upravo zbog činjenice da su se nakon događaja zatvorila sva vrata za zvanične činjenice, gradom su počele da kolaju raznorazne priče. Navodno su potencijalni investitori bili nezadovoljni novim uslovima po kojima tek treba da produže ugovor o zakupu, a o čemu sada odlučuje lokalna samouprava, pa je gospodin direktor verbalno oštrije nastupio prema predsednici opštine. Tu se, međutim, ne zna se kojim povodom, našao suprug pa je odbranio čast svoje supruge.

S. Jurasović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.