Investitor nedovršene zgrade prijeti da će skočiti sa krova

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitor nedovršene zgrade prijeti da će skočiti sa krova

NOVI SAD - Prema još nepotvrđenim informacijama u zgradi u Ulici Vase Pelagić 9 u zgradi se zaključao investitor Milinko Mićković vlasnik građevinske firme “Interprogres inženjering” iz Novog Sada. Do skoro je u zgradi bilo i vlasnika stanova, ali oni su napustili objekat.

Investitor se zaključao u nedovršenu zgradu i prijetio da će skočiti sa vrha građevine, jer je građevinska inspekcija zabranila pristup novoj zgradi zato što posljednja dva sprata nemaju dozvolu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << gradnju, piše Blic.

Radnici su kako kažu ljudi iz okolnih zgrada došli na posao, ali su nakon incidenta napustili gradilište.

Policija je takođe otišla sa lica mjesta, ali investitor ne napušta zgradu. Policija je iz bezbjednosnih razloga striktno zabranila ulazak u nedovršenu građevinu, kako novinarima tako i slučajnim i namjernim prolaznicima.

Dio Ulice Vase Pelagića je zatvoren za saobraćaj. Građevinska inspekcija zabranila je pristup novoj zgradi zato što posljednji sprat nema dozvolu za gradnju. Stanari su ranije i samo bili unutar zgrade i prijetili su da će skočiti sa krova.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama sa investitorom okončana nakon šest sati

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2015

Inspekcija je odložila rušenje zgrade u Ulici Vase Pelagića 9 jer se investitor Milinko Mićković danas prepodne pretio da će da skoči sa građevine, saznaje 021...Tokom prepodneva na licu mesta je bila i policija, koja je zatvorila deo ulice...Kako je 021.rs čuo od svedoka, investitor se jutros...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.