Intervju petkom – Predrag Ličina: Zašto će biti važan „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“

Izvor: Danas, 22.Feb.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju petkom – Predrag Ličina: Zašto će biti važan „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“

Predrag LičinaPredrag Ličina (levo) na snimanju filma Komična apokalipsa – tim rečima hrvatski reditelj Predrag Ličina opisuje svoj film „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, iako sam naziv filma može asocirati na brojna druga značenja. „Kako je krenulo, za 150 godina otići će i poslednji Srbin iz Hrvatske. Ali ne samo to – za 250 godina, otići […] Članak Intervju petkom – Predrag Ličina: Zašto će biti važan „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intervju petkom - Predrag Ličina: Zašto će biti važan "Poslednji Srbin u Hrvatskoj"

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Hrvatski reditelj za BBC na srpskom govori o filmu koji je koprodukcija dve susedne države, čije odnose sagledava kroz horor, komediju i apokalipsu...Komična apokalipsa - tim rečima hrvatski reditelj Predrag Ličina opisuje svoj film "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", iako sam naziv filma može asocirati...

Nastavak na B92...

Lažna profesorka istorije

Izvor: Danas, 22.Feb.2019

Profesorka u hrvatskoj gimnaziji predavala je istoriju 10 godina s lažnom diplomom, a povremeno i sociologiju. Članak Lažna profesorka istorije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.