Intervju: Dragoljub Mićunović, Programski odbor RTS-a

Izvor: 24sata, Beta, 20.Jan.2010, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju: Dragoljub Mićunović, Programski odbor RTS-a

Kvalitetniji program znači stvaranje pozitivnih, edukativnih serija i naučno-obrazovnog programa. Trebalo bi i da preuzimamo i da stvaramo serije kakva je bila „Na slovo, na slovo”, koja je bila jedna od najboljih u Evropi. I naravno, trebalo bi jeftinu zabavu svesti na minimum, kaže za „24 sata” Dragoljub Mićunović, predsednik programskog odbora javnog servisa.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićun nije glasao za sebe

Izvor: Kurir, 20.Jan.2010

BEOGRAD - Dragoljub Mićunović postavljen je za predsednika Programskog odbora RTS. To nije čudno s obzirom na njegove godine i iskustvo, ali je čudno to što u izboru novog Programskog odbora nacionalne televizije na zvaničnih 18 stolica sedi 19 osoba! Na zvaničnom sajtu Javnog servisa piše da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.