Interventna jedinica dobija pojačanje: Nova policajka od ponedeljka brani uniformu MUP-a

Izvor: Telegraf.rs, 25.Mar.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interventna jedinica dobija pojačanje: Nova policajka od ponedeljka brani uniformu MUP-a

Jelena Milidragović (26) iz Obrenovca, nova policajka u sastavu MUP-a, od ponedeljka će raditi u Interventnoj jedinici 92 u Beogradu i kaže da je današnja svečanost promocije novih 404 policajca, za nju velika čast.

- Čast mi je bila da učestvujem u ovakvom defileu pred ovoliko ljudi. Svi smo ponosni pre svega što smo završili to što smo završili, a onda što smo ponos Srbije - kaže Jelana Milidragović, koja je iz 13. klase Centra za osnovnu policijsku obuku.

Dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je, kaze, rešenje za rad u Interventnoj jedinicu 92 u Beogradu, u ispostavi za obezbeđenje i stalno dežurstvo.

I porodice novih policajaca nisu krile zadovoljstvo, tako je Aleksandra Živanović, sestra nove policajke Jelene Živanović, rekla da su svi u porodici jako ponosni na njen uspeh.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Moja sestra Jelena je u policiji. To je bila njena želja. Mi smo iz Žabara, Policajska uprava Požarevac i ona je prva u našoj porodici koja će nositi uniformu. Jako smo ponosni na nju - rekla je Aleksandra Živanović za Tanjug.

Kaže da je njena sestra završila Srednju saobraćajnu školu u Kragujevcu i da dugo trenira karate.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Voli borilačke veštine, voli izazove i ovo je bio izazov", kaže Aleksnadra Živanović koja očekuje da će njena sestra napredovati u službi.

Završila je, navodi, 12. klasu Centra za osnovnu policijsku obuku i Sremskoj Kamenici.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Današnjoj svečanosti promocije novh 404 policajaca, među kojima je 111 devojaka, prisustvovali su premijer Aleksandar Vučić, predsednica parlamenta Maja Gojković, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Ðorđević, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, gradski menadžer Goran Vesić i brojne zvanice.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nakon obraćanja premijera, na platou ispred Palate Srbija je, pred zvanicama i gostima, funkcionerima policije i drugih bezbednosnih službi, te građanima i rođacima novoprimljenih pripadnika policije izvedena pokazna vežba, a potom i defile jedinica MUP-a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV I FOTO) LEPE SRPSKE POLICAJKE: Mirno spavajte, čuvaju vas Jelena i njene koleginice

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017

..."Čast mi je bila da učestvujem u ovakvom defileu pred ovoliko ljudi Svi smo ponosni pre svega što smo završili to što smo završili, a onda što smo ponos Srbije", kaže dvadesetšestogodišnja Jelana Milidragović, koja je iz 13 klase Centra za osnovnu policijsku obuku..(KURIR TV) PROMOCIJA...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.